Milan Clip-on | Satin Gold

  • Kunststof zonnebrilglazen met anti-kraslaag en UV-bescherming.
  • Duurzame Clip-on van hoogwaardig metaal.
  • Clip-on wordt met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Noord-Italië.
  • Geproduceerd met een hypoallergene nikkel vrije coating.
  • Makkelijk te bevestiging door speciaal ontworpen design.

Lightly engineered clip-on sun lens for the Milan. No bridge: slender vaulted aviator bow. Lenses are given a boxy cut, and angled. For glamour or glare.

Al onze brillen worden geproduceerd met moderne kunststof glazen van de hoogste kwaliteit. De glazen zijn standaard voorzien van een anti-kraslaag om de kans op beschadigingen te minimaliseren en een UV-beschermingslaag om je ogen te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Onze glazen worden zorgvuldig op maat geslepen in een glazen-laboratorium in Amsterdam dat al meer dan 90 jaar één van de meest toonaangevende glazenleveranciers van Nederland is.

Al onze monturen worden handgemaakt uit exclusief geselecteerd cellulose acetaat in een familiebedrijf in Noord-Italië. Ons hoogwaardig acetaat is een natuurlijk materiaal wat licht, duurzaam en hypoallergeen is. Het materiaal kan gemakkelijk gevormd worden om zo een perfecte pasvorm en maximaal zitcomfort te garanderen. De schroeven die worden gebruikt om de scharnieren te verstevigen zijn voorzien van een Teflon-coating voor extra duurzaamheid. Voordat wij een Ace & Tate montuur opsturen wordt het zorgvuldig gecontroleerd en gepolijst tot de bril aan al onze kwaliteitseisen voldoet.