Neil Titanium Satin Silver

Ace & Tate’s first thin titanium frame makes a contemporary classic of the minimalist wire rim. Neil’s stripped-back appeal says more with less.

Dit model is beschikbaar tot een maximale sterkte van - of + 6.00

In winkelwagen of wishlist

2 kleuren beschikbaar

beschikbare kleuren

Satin Gold
Satin Gold
Satin Silver
Satin Silver
niet beschikbaar voor thuis passen, bezoek onze winkels

Over de prijs

  • gratis verzending en retour
  • 30 dagen bedenktijd

details

Al onze brillen worden geproduceerd met moderne kunststof glazen van de hoogste kwaliteit. De glazen zijn standaard voorzien van een anti-kraslaag om de kans op beschadigingen te minimaliseren en een UV-beschermingslaag om je ogen te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Onze glazen worden zorgvuldig op maat geslepen in een glazen-laboratorium in Amsterdam dat al meer dan 90 jaar één van de meest toonaangevende glazenleveranciers van Nederland is.
  • Hoogwaardig Japans titanium.
  • Het lichtste materiaal dat wij bieden voor maximaal comfort.
  • Geproduceerd met een hypoallergene nikkelvrije coating.
  • Corrosie- en waterbestendig.
  • Hoge kwaliteit kunststof glazen met anti-kraslaag en 100% UV-bescherming.

48□19/145

Het eerste getal geeft de breedte van een lens aan, het tweede de lengte van de neusbrug en het derde de lengte van het pootje.

Maak een afspraak in één van onze winkels voor een kosteloze en vrijblijvende oogmeting bij onze opticiens of bezoek een lokale opticien om je recept te laten meten. Deze opticiens zijn bekend met Ace & Tate en kunnen je ogen opmeten en je bril stellen.

Binnen 6–10 werkdagen ontvang je je nieuwe bril, we rekenen geen verzendkosten. Na ontvangst heb je 30 dagen bedenktijd. Als je niet tevreden bent kun je je bril kosteloos en zonder opgaaf van reden terugsturen.

We verzenden kosteloos naar België en Nederland. Meer info.

collecties