Pierce, Clip-on Satin Gold | Chocolate Havana Fade

  • Handgemaakt acetaat montuur met kunststof glazen op sterkte + Clip-on van hoogwaardig metaal.
  • Clip-on makkelijk te bevestiging door speciaal ontworpen design.
  • Kunststof zonnebrilglazen met anti-kraslaag en UV-bescherming.
  • Geproduceerd met een hypoallergene nikkel vrije coating.
  • Montuur wordt met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Noord-Italië.

A cutting-edge, sophisticated style, the Pierce is gently rounded with a trimmed-down top. Quirky but classic; businesslike but attractive: the Pierce is eminently wearable. Comes with lightly engineered clip-on sun lens, for glamour or glare.

Al onze brillen worden geproduceerd met hoge kwaliteit glazen. Afhankelijk van je sterkte wordt de index (de dikte) van de glazen aangepast voor een optimaal resultaat. De glazen zijn standaard voorzien van een dubbele ontspiegelingslaag voor een optimaal kijkgemak, een anti-kraslaag om de kans op beschadigingen te minimaliseren en een UV-beschermingslaag om je ogen te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Onze glazen worden zorgvuldig op maat geslepen in een glazen-laboratorium in Amsterdam dat al meer dan 90 jaar één van de meest toonaangevende glazenleveranciers van Nederland is.

Al onze monturen worden handgemaakt uit exclusief geselecteerd cellulose acetaat in een familiebedrijf in Noord-Italië. Ons hoogwaardig acetaat is een natuurlijk materiaal wat licht, duurzaam en hypoallergeen is. Het materiaal kan gemakkelijk gevormd worden om zo een perfecte pasvorm en maximaal zitcomfort te garanderen. De schroeven die worden gebruikt om de scharnieren te verstevigen zijn voorzien van een Teflon-coating voor extra duurzaamheid. Voordat wij een Ace & Tate montuur opsturen wordt het zorgvuldig gecontroleerd en gepolijst tot de bril aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

46-21-140

Het eerste getal geeft de breedte van een lens aan, het tweede de lengte van de neusbrug en het derde de lengte van het pootje.