Wilson, Clip-On Gunmetal Espresso Gradient

Alfred’s little brother is featherweight and slimline. Rounded edges, squared up. Wilson is suitable for men or for women.

In winkelwagen of wishlist

7 kleuren beschikbaar

herinnering instellen

Je ontvangt een e-mail zodra dit frame weer beschikbaar is.

Over de prijs

  • inclusief glazen op sterkte
  • gratis verzending en retour
  • 30 dagen bedenktijd

details

Al onze brillen worden geproduceerd met hoge kwaliteit glazen. Afhankelijk van je sterkte wordt de index (de dikte) van de glazen aangepast voor een optimaal resultaat. De glazen zijn standaard voorzien van een dubbele ontspiegelingslaag voor een optimaal kijkgemak, een anti-kraslaag om de kans op beschadigingen te minimaliseren en een UV-beschermingslaag om je ogen te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Onze glazen worden zorgvuldig op maat geslepen in een glazen-laboratorium in Amsterdam dat al meer dan 90 jaar één van de meest toonaangevende glazenleveranciers van Nederland is.
  • Handgemaakt acetaat montuur met kunststof glazen op sterkte + Clip-On van hoogwaardig metaal.
  • Makkelijk te bevestigen door speciaal ontworpen haakjes.
  • Hoge kwaliteit kunststof glazen met anti-kraslaag en 100% UV-bescherming.
  • Geproduceerd met een hypoallergene nikkelvrije coating.
  • Montuur wordt met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Noord-Italië.

49-19-145

Het eerste getal geeft de breedte van een lens aan, het tweede de lengte van de neusbrug en het derde de lengte van het pootje.

Maak een afspraak in één van onze winkels voor een kosteloze en vrijblijvende oogmeting bij onze opticiens of bezoek een lokale opticien om je recept te laten meten. Deze opticiens zijn bekend met Ace & Tate en kunnen je ogen opmeten en je bril stellen.

Binnen 4–8 werkdagen ontvang je je nieuwe bril, we rekenen geen verzendkosten. Na ontvangst heb je 30 dagen bedenktijd. Als je niet tevreden bent kun je je bril kosteloos en zonder opgaaf van reden terugsturen.

collecties